سازه ال اس اف در کشور ما از سال 1390 کار خود را شروع کرده و بعد گذشت یک دهه استفاده از این سازه گسترش زیادی پیدا کرده است در حال حاضر استفاده از این سازه طبق استاندارد های بین المللی انجام می گیرد سازه ال اس اف كه بصورت مهندسی ساز می باشد مورد تاییده شهرداری، نظام مهندسی، وزارت راه و شهرسازی است.

عمده متریال مصرفی برای ساخت اسکلت سازه، ورق گالوانیزه می باشد و تمام مقاطع این سازه طبق استاندارد و نقشه طراحی و ساخته می شود. برای شروع ساخت سازه lsf اولین قدم تهیه نقشه معماری برای ساخت ویلا است و طبق پلان معماری طراحی ساخت اسکلت سازه انجام می گیرد.

سازه lsf اسکلت بسیار سبک در عین حال مقاوم و ضد زلزله می باشد و یکی از سیستم های مدرن در ساخت ویلا بوده که با استفاده از مصالح سبک در ساختمان روش جدیدی را در صنعت ساختمان سازی پیش می برد.

سازه ال اس اف (LSF) برای اجرای ساختمان با تعداد طبقات محدود که معمولا تا 3 طبقه می باشد استفاده می شود مهم ترین نکته که در روش های ساخت اسکلت سریع باید بدانید کاربرد هایی که این سازه دارد. و اسکلت بسیار سبک در عین حال مقاوم و ضد زلزله می باشد و یکی از سیستم های مدرن در ساخت ویلا بوده که با استفاده از متریال سبک در ساختمان روش جدیدی را در صنعت ساختمان سازی پیش می برد.

تولید و ساخت سازه ال اس اف lsf

هزینه و قیمت سازه ال اس اف lsf

قیمت سازه ال اس اف به عوامل مختلف بستگی دارد اما قیمت پایه آن بر حسب قیمت روز ورق گالوانیزه تعیین میشود برای اطلاع دقیق از قیمت هر متر مربع سازه lsf می توانید با کارشناس تسکو سازه تماس بگیرید و از قیمت ساخت اسکلت سازه مطلع شوید و برای انجام پروژه خود می توانید به صورت دو مرحله ای کار خود را انجام دهید.

قیمت ساخت اسکلت ال اس اف برای ویلا های یک طبقه و دوطبقه بدون احتساب فونداسیون 2.800.000 تومان می باشد و برای تکمیل ویلا با سازه ال اس اف بر حسب متر مربع از متری 10.000.000 الی 14.000.000 تومان است البته این قیمت به مصالح مصرفی میباشد و شما می توانید برای دریافت قیمت دقیق کار با کارشناس ما تماس بگیرید و استعلام پروژه خود را دریافت کنید.

ساخت ویلا را می توانید به صورت پیمانکاری یا قیمت تمام شده هر متر مربع ساخت ویلا انجام دهید. در هر صورت قیمت تمام شده و زمان اجرای کار یکی می باشد. شما در هر دو صورت می توانید هزینه و زمان خود را مدیریت کنید.

ساخت ویلا با سازه سبک روش جدیدی در ویلا سازی می باشد شاید جالب باشد برای کسانی که از این سازه استفاده می کنند شما می توانید از هر نوع نمایی برای ویلای خود استفاده کنید شاید چیزی را که در تمام سایت ها برای شما عنوان می کنند چیزی متفاوت از این باشد، در واقع اسکلت سازه تا 8 ریشتر مقاومت دارد و معایبی که این سازه دارد برای شما عنوان نشود، در واقع شما می توانید بعضی از معایب که در ساخت ویلا به این شکل انجام می گیرد را مورد توجه قرار دهید و به راحتی می توانید آن را بر طرف کنید.

سازه‌ LSF مانند خانه چوبی به دلیل ویژگی‌ های خاصی مانند سرعت و آسانی در نصب، قدرت بالا در مقابل زلزله و مقاومت بالا ، برای پروژه‌های ساختمانی مختلف بسیار مناسب هستند. در اینجا به بررسی هزینه و قیمت سازه ال اس اف پرداخته خواهد شد.

هزینه ساخت سازه ال اس اف در مقایسه با سایر نوع سازه ‌ها، بسیار کمتر است. به دلیل سرعت بالا در نصب و عدم نیاز به تجهیزات و ابزارهای پیچیده، هزینه ساخت اسکلت تا ۳۰ درصد کمتر از سایر نوع سازه‌ ها است. همچنین، به دلیل کاهش زمان ساخت، هزینه ‌های مربوط به کارمزد و کارکنان نیز کاهش می‌ یابد.

با این حال، معمولاً قیمت سازه ال اس اف در مقایسه با سایر نوع سازه‌ها، کمتر است. به طور کلی، هزینه و قیمت سازه ال اس اف در مقایسه با سایر نوع سازه‌ ها کمتر است. با توجه به سرعت بالا در نصب و کاهش هزینه ‌های حمل و نقل و مصالح مصرفی یکی از بهترین گزینه ‌ها برای پروژه‌ های ساختمانی مختلف است. شما می ‌توانید با تماس با شرکت‌ تسکو سازه، هزینه و قیمت بهترین ال اس اف یا ویلا چوبی (wooden villa) را برای پروژه خود به راحتی تعیین کنید.

مزایا و معایب سازه ال اس اف lsf ]dsj

مزایا و معایب سازه lsf

در این مطلب، به بررسی مزایا و معایب سازه ال اس اف پرداخته خواهد شد تا بتوانید بهترین تصمیم را در مورد استفاده از این نوع سازه بگیرید.

مزایای LSF

  1. وزن سبک: یکی از مهم‌ ترین مزایای سازه، وزن سبک آن است. این ویژگی باعث می‌شود که فروش ال اس اف به عنوان یک جایگزین مناسب برای سازه‌های سنتی مناسب باشد. وزن سبک این سازه در هزینه‌ های حمل و نقل و تحویل به محل ساختمان هم بسیار مهم است.
  2. نصب آسان: سازه با استفاده از قطعات سبک و ساده ساخته شده است که به آسانی قابل نصب و تعویض هستند. همچنین از سازه ال اس اف برای سریع ترین روش ساخت ویلا نیز استفاده می شود. این ویژگی باعث می ‌شود که زمان نصب سریع ‌تر باشد و همچنین هزینه ‌های نصب کاهش یابد.
  3. مقاومت در برابر زلزله: سازه LSF با توجه به طراحی خاص خود، مقاومت بالایی در برابر زلزله دارد. این ویژگی باعث می ‌شود که در مناطق پر خطر و زلزله خیز، این نوع سازه به عنوان یک جایگزین مناسب برای سازه ‌های سنتی شناخته شود.
  4. طول عمر بالا: به دلیل استفاده از مواد مرغوب و مقاوم، طول عمر بالایی دارد. این ویژگی باعث می ‌شود که هزینه ‌های نگهداری و تعمیرات در طولانی مدت کاهش یابد.

معایب سازه ال اس اف LSF

معایب سازه LSF

  1. هزینه بالا: از معایب سازه ال اس اف، هزینه بالای آن است. این نوع سازه به دلیل استفاده از مواد مرغوب و فناوری پیشرفته، هزینه بالایی دارد.
  2. رسانای خوبی برای انتقال حرارت نمی باشند: سازه های مذکور از فولاد تهیه و طراحی می شوند. همانطور که می دانید فلزات گرما را در خود حفظ نمی کنند. بنابراین هدایت حرارت در این سازه ها بسیار پایین می باشد و نمایندگی سازه ال اس اف در شیراز نیز می تواند این سازه را برای شما فراهم کند.
  3. به سازه پشتیبانی نیاز دارند: یکی از اصلی ترین معایب سازه lsf را نیاز به سازه پشتیبانی، شکل داده است. توجه داشته باشید که سازه هایی که اسکلت آن ها فلزی یا فولادی است، برای استقامت خود به دیوارهای خشک، اجزای چوبی و غلاف نیاز خواهند داشت.

معایب اسکلت سازه ال اس اف lsf

مشتریان عزیزی که برای اولین بار می خواهند از اسکلت پیش ساخته برای ساخت سازه سبک رو پشت بام استفاده کنند، دوست دارند بدانند که چه مزایا و معایبی دارد، چقدر در هزینه صرفه جویی می شود و بیشتر نحوه ساخت آن برایشان مهم است و این که کثیف کاری بنایی در آن صورت نمی گیرد و مشخصات آن را بررسی می کنند. هیچ می دونستید که سازه lsf دارای معایبی دارد که باید در ساخت ساختمان از آن اطلاع داشته باشید.

 بعد ساختن امکان بازسازی ویلا وجود ندارد

 اجرای ساختمان با کنسولی بدون ستون 

⇐ محدودیت تعداد طبقات در ساختمان

⇐ بار سنگینی بر روی آن نمیتوان قرار داد

مقاومت در برابر زلزله سازه ال اس اف lsf

دوام و مقاومت ال اس اف

مقاومت سازه‌ ها به عنوان یکی از مهمترین عوامل در طراحی ویلا و ساخت سازه‌ های ساختمانی مطرح است و  به عنوان یکی از محبوب‌ ترین مواد ساختمانی در این زمینه شناخته شده است. در اینجا به بررسی دوام و مقاومت سازه ال اس اف پرداخته خواهد شد.

عمر سازه ال اس اف همواره به عنوان یکی از مهمترین ویژگی‌ های آن در نظر گرفته می ‌شود. در سازه ‌های ال اس اف، مواد سازنده آن از جمله بتن و فولاد با هم ترکیب می ‌شوند تا باعث شود سازه با دوام و مقاوم باشد. این سازه ‌ها معمولاً در محیط ‌هایی که با شرایط نامناسبی مانند زلزله، طوفان و یا نیروهای بادی قوی روبرو هستند، به کار می ‌روند.

با توجه به اینکه سازه ال اس اف از فولاد ساخته شده است، دارای مقاومت بالایی هستند. این نوع سازه ‌ها دارای ویژگی ‌هایی مانند مقاومت در برابر سایش، خوردگی را دارد. همچنین در مقابل حریق نیز مقاومت خوبی دارند.

در نهایت، می‌ توان گفت که دوام و مقاومت که دارد از مهم ترین عوامل در طراحی و ساخت و بازسازی خانه به شمار می‌ آید. این نوع سازه‌ ها به دلیل مقاومت بالا در برابر شرایط مختلف محیطی و طبیعی، در انواع سازه‌ های صنعتی، تجاری و مسکونی کاربرد دارد و به دلیل این ویژگی‌ ها برای پروژه ‌های خاصی که نیاز به مقاومت بالایی دارند، بسیار مناسب هستند.

مراحل ساخت ویلا با سازه ال اس اف lsf

چگونه ساخت ویلا با ال اس اف را شروع کنیم؟

ساخت ویلا با lsf بسیار جالب و سریع می باشد. این بدان معنا نیست که ساخت ویلا با آن چالش های خود را ندارد، اما اگر زمان، انرژی و هزینه برای ساختن خانه خود داشته باشید کمی هم لذت بخش است. شروع ساخت با طراحی پلان ویلا و معماری ساختمان است و بعد از آن می توانید طراحی سازه را انجام دهید و نواقصی که در پلان وجود دارد را برطرف کرده و کل کار اجرایی شما اماده می باشد و برای این که شما سریعتر کار را انجام دهید، اسکلت سازه را در زمان اجرای فونداسیون سفارش داده تا تولید سازه ال اس اف به موقع به دست شما برسد.

اگر برای اجرای پروژه خود به مشاوره یا اطلاعات بیشتری نیاز دارید؟ اگر به فکر ساختن هستید، اطلاعات زیر می تواند به شما کمک کند برنامه ریزی مناسبی برای کار خود داشته باشید ما به شما این اطمینان را می دهیم که تمام اطلاعات لازم برای شروع ساخت را در اختیار قرار دهیم و حتی می توانید از ما مشاوره بگیرید.

در فرآیند ساخت ویلا در شمال چه به صورت سنتی و با سازه پیش ساخته شما می توانید هر ایده ای را برای ساخت ویلا خود را به اجرا درآورید و این را هم به شما متذکر شوم که بی انصافی است که بگوییم هیچ محدودیتی برای ساخت ویلا وجود ندارد.

فونداسیون اسکلت ال اس اف

اولین قدم در استفاده از این اسکلت آشنایی با نحو ریختن فونداسیون ساختمان می باشد و این که در اجرای فونداسیون  احتیاجی نیست که صفحه ستون و یا میله گردی در انتظار باشد. و اندازه فونداسیون هم بسته به تعداد طبقات و باری که بر روی فونداسیون وارد می شود ابعاد فونداسیون و میله گردی که در آن به کار برده می شود متفاوت می باشد.

تولید سازه ال اس اف lsf در کارخانه

مهم ترین نکته برای کسانی که تازه شروع به ساخت ویلا می کنند این موضوع است که ساخت ویلا بیشتر به دو روش صورت می گیرد اول به روش سنتی و دیگر روش سازه پیش ساخته می باشد. هر دو روش برای خود مزایا و معایبی دارد و از نظر هزینه هم فرق چندانی ندارد. مصالحی که برای ساخت هر دو روش استفاده می شود چه نمای ساختمان و چه تاسیسات و… یکی می باشد و بیشتر در اسکلت سازه و روش نصب متفاوت هستند و اگر بعد از مطالعه این مطلب سوالی داشتید، می توانید از کارشناسان گروه تسکو سازه بپرسید تا شما را در انتخاب درست روش ساخت کمک کنند.

lsf سازه ای پیش ساخته و سبک است که اسکلت سازه بر اساس پلان معماری ساختمان در کارخانه تولید سازه ال اس اف تولید شده و سپس در محل پروژه ساختمان با استفاده از پیچ مخصوص منتاژ می شود و بعد از اتمام مونتاز تمام اسکلت نصب تمام پنل های اسکلت سازه بر طبق نقشه ساختمان صورت می گیرد و با سایر اتصالات نصب اسکلت سازه بر روی فونداسیون به اتمام می رسد البته این نگاه کلی به نصب اسکلت سازه می باشد که این کار را فقط نیرو تخصصی این کار انجام می دهد که سالها در این ضمینه تجربه دارد.

اسکلت سازه ال اس اف LSF

اسکلت سیـستـم فولادی، مطابـق با آييـن نامـه های 2800 و مبـحـث شـشـم مقررات ملی ساختمان بارهای وارد بر ساختمان ايـران بارگذاری و مطابق با مبحث دهم مقررات ملی ساختمان (طرح و اجرای ساختمانهای فولادی) و آيين نامه AISI (فولاد نورد سرد آمريکا) طراحی و ساخته می شود. اين قاب باربر قادر است کليه نيروهای مرده و زنده و نيروهای جانبی وارده به ساختمان يعنی باد و زلزله را کاملا تحمل کند.

از روش سازه برای ساخت یک طبقه روی پشت بام نیز استفاده می شود. در این روش مراحل کار ساخت سازه طبق نقشه طراحی شده در کارخانه بـه کمک ماشين آلات تمـام اتـوماتيک تولید می شود، به توجه به توليد صنعتی اسکلت آن با دقت ساخته می شود مقاطع و سوراخکاری بسيار زياد و زمان ساخت کوتاه بوده و اين عمل سبب مي شود رکود سرمايه کاهش يافته و در بازگشت سرمايه تسريع شود.

پس از این مرحله ساخـت قاب فولادی (Steel) فوق الذکر و کنتـرل کيفـی آن ، پوشـشـهای نما بر روی قاب هـا قرار داده می شوند و اين پانل درون دستگاه پرس قرار داده می شود. در آخر فوم پلی يورتان تزريق می شود که ضمن ايجاد عايق حرارتی و صوتی ، کل اين مجموعه را به صورت قطعه ای يکپارچه در می آورد. سقف های کاذب نيز به روش ديوارها ساخته می شوند.

پس از آماده شدن و کنترل کيفی کليه قطعات پيش ساخته ، اين قطعات بر اساس اصول استاندارد بسته بندی و به محل نصب ارسال می گردند. با استفاده از کلاف های افقی و اعضای قطری ديگر، سيستم سازه ای سقف بصورت ديافراگم صلب درخواهد آمد که اين خود يکی از ملزومات مقاومت سازه در برابر نيروهای زلزله می باشد. در مرحله بعدی سقف های کاذب به خرپا ها توسط پيچ اتصال می يابند پس از برپايی ساختمان ، درها و پنجره نصب می گردند. در صورتی که قصد طراحی ویلا دوبلکس را دارید نیز می توانید به این صفحه مراجعه کنید.

سازه ال اس اف در کارخانه نورد داده می شود طبق استاندارد ها و طراحی لازمه که به صورت صنعتی تولید می شوند و از جنس ورق گالوانیزه با عرض پروفیل متغیر ( 90 تا 200 میلی متر ) تولید می شوند و به عنوان جایگزین سازه های فلزی یا بتنی موجود یا هر نوع اسکلت دیگری است که در ساختمان سازی به کار برده می شود.

مقاومت اسکلت بر اساس تعداد اعضای باربر می باشد، که در صورت ضعف اجرا و یا در حین بهره برداری عضوی به درستی عمل نکند بقیه اعضا قابلیت تحمل خود را حفظ می کنند. در این روش دیوارها باربر بوده و قابلیت اجرا تا ۵ طبقه را دارند.

روش های اجرای آن آسان بوده و در مدت زمان کوتاهی می توان یک بنای چند طبقه را احداث نمود. فونداسیون این نوع سازه بصورت گسترده بوده و نسبت به بناهای فلزی و بتنی کم حجم می باشند.

در دهه 90 میلادی استاندارد واحدی برای استفاده از سازه ال اس اف در آمریکا و کانادا و مکزیک شکل گرفت که به روش کانادایی معروف است. در این روش از استاد (Stud) با مقاطع C و رانر (Runner) با مقاطع U از ورق گالوانیزه سرد نورد شده استفاده می شود.

یک استاندارد دیگر هم وجود دارد که به روش نیوزلندی معروف است و بیشتر از این روش استفاده می شود. در این روش کلیه پروفیل ها (Steel Profile) با مقاطع c ساخته می شود و در نقاط تقاطع پروفیل u شکل می شود. در این روش کلیه پروفیل ها در مرحله تولید سوراخ کاری ،برش و پانچ می شوند. به همین دلیل در مرحله ی نصب خطای نیروی انسانی خیلی کم می شود.

امروزه بدليل كيفيت مناسب ساخت و سرعت بالا و مقاومت بالا سازه lsf در برابر زلزله از آن در كشورهای انگلستان، امريكا، كانادا، استراليا، ژاپن و… استفاده می كنند. سازه ال اس اف (lsf) دارای تاييديه فنی از مرکز تحقيقات ساختمان و مسکن بوده و بعنوان يکی از تکنولوژی های نوين ساختمان در کشور به طور رسمی معرفی شده است.

مشخصات سازه سبک ال اس اف

  1. جنس lsf از ورق های گالوانیزه فولادی می باشد.
  2. اسکلت ساختمان تا 8 ریشتر در برابر زلزله مقاومت دارد.
  3. توانایی اتصال سازه با دیگر سازه ها را دارد.
  4. وزن ساختمان را تا پنجاه درصد کاهش می دهد و این بزرگترین امتیاز در برابر زلزله می باشد.
  5. مصالح مصرفی نسبت به ساختمان سنتی عمر بالاتری داشته ، حداقل عمر مفید این نوع ساختمان ها 30 سال برآورد شده است.
  6. قابلیت اجرا سقف فلت و شیروانی را دارد. 
  7. انواع نماها از قبيل سنگ, آجر نما, نمای PVC , ترموود , کمپوزیت و … بر روی اين ديوار قابل اجرا است.
  8. اسکلت سازه ال اس اف در برابر رطوبت هوا ، حشرات و مواد شيميايی مقاوم می باشد.
  9. نمای داخل هم می توان رنگ, کاغذ ديواری ، پتینه ، چوب … استفاده نمود.
  10. نصب آسان، راحت جابجا می شود و دوام بالایی دارد.
  11. اضافه کردن یک یا دو طبقه به ساختمان قدیمی می باشد که قبلا ساخته شده است.
مشخصات سازه ال اس اف lsf چیست؟

مراحل اجرای سازه ال اس اف

سازه ال اس اف یکی از محبوب‌ ترین نوع ویلا پیش ساخته است که در بسیاری از پروژه ‌های ساختمانی مورد استفاده قرار می‌ گیرد. در اینجا به بررسی مراحل اجرای اسکلت سازه پرداخته خواهد شد.

  1. طراحی: ابتدا باید نقشه ‌های سازه ال اس اف توسط یک مهندس مجرب طراحی شود. در این مرحله، مهندس باید بر اساس نیازهای پروژه، اندازه سازه، ضخامت و نوع مواد، نوع پوشش و پایه ‌های سازه را مشخص کند.
  2. آماده‌ سازی محل ساخت: پس از طراحی دکوراسیون داخلی، محل ساخت باید آماده شود و همه موانع باید برطرف شود.
  3. برش و اندازه ‌گیری: در این مرحله، باید قطعات به اندازه مناسب برش داده شود.
  4. نصب قطعات: قطعات سازه ال اس اف باید به دقت و با رعایت نکات فنی نصب شوند.
  5. نصب نهایی: در این مرحله، پوشش و پایه‌ های سازه نصب می‌ شوند و اسکلت آماده بهره‌ برداری می ‌شود.

به طور خلاصه، مراحل اجرای سازه توسط کارخانه تولید سازه ال اس اف از طراحی، آماده‌سازی محل ساخت، برش و اندازه‌گیری، نصب قطعات و نصب نهایی تشکیل می ‌شود. برای اجرای بهتر و همچنین افزایش دقت و کیفیت سازه، توصیه می‌ شود که این مراحل توسط یک تیم حرفه‌ ای و مجرب انجام شود؛ شرکت تسکو سازه با تجربه چندین ساله خود در این زمینه، می تواند پروژه شما را با کیفیت بالا اجرا نماید.

مراحل ساخت ویلا با سازه ال اس اف lsf :

ورق های گالوانیزه فولادی برای تامین پایداری ساختمان.
صفحات و تخته های گچی به عنوان پوشش درونی 
قطعات دیواره خارجی به عنوان نما استفاده شده است.

مراحل ساخت ویلا با استفاده از سازه پیش ساخته lsf

1- فونداسیون بتونی : بر جسب بار وارده بر روی ساختمان طراحی میشود. ارماتور بندی .بتون ریزی بر حسب استاندارد های مبحث ساختمان صورت میگیرد.

2- اسکلت سازه : طراحی و ساخت اسکلت سازه ال اس اف بر حسب مشخصات و پلان طراحی شده تولید و در محل پروژه نصب میگردد.
3- نمای ساختمان: تمام نماهای ساختمان قابل اجرا میباشد البته این سازه طراحی شده با بار سبک و پیش ساخته اما تحمل بار بیشتر نما های ساختمان را دارد.
4- درب و پنجره: تمام قاب های درب و پنجره بر روی اسکلت سازه و دیواره داخلی و بیرونی طراحی و ساخته شده است و در زمان مناسب داخل آن قرار میگیرد. 

5- عایق دیواره: تمام دیواره داخلی و بیرونی میتوان از عایق پشم سنگ که مناسب برای این کار است استفاده کرد و پوشش سقف شیبدار هم از عایق استفاده نمود.

6- الکتریکال و تاسیسات : تمام برق کشی و تاسیسات داخل ساختمان هم مانند سازه سنتی استفاده میشود فرق در اجرای کار ندارد.

7- کاشی و سرامیک: کاشی کاری سرویس ها و اشپزخانه باید بر روی رابیتس و عایق کاری صورت گرفته باشد و سرامیک کف هم میتوان هم به صورت خشک اجرا شود و هم سنتی انجام میشود

8- پوشش بین طلقات: پوشش بین طبقات در ساختمان چند طبقه به صورت عرشه فولادی با گام 3.5 اجرای فوم بتون بر روی آن صورت میگیرد.
9- نمای داخلی: نمای داخلی به صورت کناف اجرا میشود هم در سقف و هم در دیواره ، البته در دیواره میتوان از ورق های osb استفاده کرد
10- مرحله پایانی: دیگر مراحل هم به صورت معمول انجام میگیرد تمام نصبیات کابینت ، شیرآلات و رنگ آمیزی ، …. 

 

حرف آخر:

حرف پایانی برای کسانی که می خواهند ویلا خود را از سازه ال اس اف بسازند. شما با توجه به نیاز های خود و پروژه ای که می خواهید انجام دهید این را باید بدانید که استفاده از این سازه فلزی سبک برای شما مورد قبول است و یا نیاز به مشاوره و مشورت دارید تا اگر شکی دارید نسبت به ساخت ویلا با سازه سنتی بر طرف شود و تا اخر اجرای پروژه با خیال راحت کار خود را به اتمام برسانید.

یکی از ویژگی های مهم ساختمان، داشتن پنجره های مناسب و زیبا هست یکی از بهترین پنجره ها پنجره دوجداره یا همان پنجره upvc می باشد. شرکت تک پنجره بهترین پنجره دوجداره در کرج را ارائه می دهد و شما می توانید با بازدید از سایت پنجره دلخواه و باکیفیت خود را انتخاب کنید.

5/5 - (5 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید